Contact / bereikbaarheid

Mijn praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Hofspoor in Houten. Het gebouw is gekoppeld aan de polikliniek van het St. Antonius ziekenhuis. De ingang is aan de achterkant van het gebouw waar ook de parkeerplaatsen zijn. De praktijk is goed bereikbaar met zowel OV als de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

De praktijkruimte bevindt zich op de begane grond van het gezondheidscentrum. Bij binnenkomst ga je naar links richting de apotheek. Voor de balie van de apotheek zie je rechts een gangetje waarin zich een kleine wachtkamer bevindt (die was voorheen van Saltro). Daar kun je plaatsnemen en zal ik je op komen halen.

Kim Jenneskens Psychologie
Medisch Centrum Hofspoor
Hofspoor 4
3994 VZ Houten

Tel: 06 8338 2588 (i.v.m. AVG communiceer ik niet via WhatsApp / sms). Spreek een voicemail in en dan bel ik zo spoedig mogelijk terug.

Mail: ben je nog geen cliƫnt en mocht je via mail willen communiceren, laat het me weten, dan stuur ik je een beveiligde mail via zorgmail waarop je kunt reageren.

In de avonden en in het weekend ben ik niet bereikbaar. Mocht er sprake zijn van spoed of crisis dan vraag ik je contact met de huisartsenpost op te nemen.

Tijdens mijn vakanties is mijn collega Marti Hazelhoff voor spoedvragen bereikbaar via 06-83382588. Ook kun je je wenden tot je huisarts.

AGB praktijk: 94064116, AGB persoon: 94104218
KvK nummer: 72115335